Fijn dat je mijn blog pagina hebt gevonden!

Als professional organizer maak je veel mee, niet alleen tijdens de opruim sessies zelf maar bijvoorbeeld ook tijdens de eerste (telefonische) kennismaking. Mijn klanten zijn van diverse pluimage en komen uit alle lagen van de maatschappij. Zij hebben dan ook vele verschillende behoeften en vooral verschillende wensen.

Dagboek.

In mijn begin periode als professional organizer hield ik een soort dagboek bij, daar schreef ik al mijn belevingen in op. Zodat ik er van kon leren, mezelf eraan te spiegelen maar vooral om liefdevol op de momenten terug te kijken. Dat dagboekje liet ik lezen aan mijn man en kinderen. Zij werden er niet alleen erg enthousiast van, maar riepen ook direct; dit moet je met de wereld delen mam! Als vanzelfsprekend besloot ik om die korte verhalen op mijn website te gaan publiceren als blog.

Op deze manier kan ik je kennis laten maken met mijn beroep en deel ik graag mijn ervaringen, een knipoog naar de situatie of een vleugje zelfspot horen daar voor mij bij. Ik deel mijn blogs met regelmaat en post ze dan ook direct op mijn facebook pagina.

Alle namen zijn altijd gefingeerd, privacy en respect voor de situatie en voor mijn klanten staan bij mij voorop.

Contact.

Wil je na het lezen van deze blogs iets aan me kwijt? Of heb je een vraag over een bepaalde plek of situatie in huis of heb je een specifieke opruim wens? Misschien herken jij jezelf in een situatie maar weet je niet hoe je verder moet? Neem dan contact met me op via het contactformulier op mijn contactpagina, stuur me een whatsapp berichtje of bel me gerust. Alle contactgegevens vind je hier.

Voor nu wens ik je daarom ontzettend veel leesplezier.

Lees hier mijn blogs!

 

Blog 1; Scheiden

 

Blog 2; Schaamte

 

Blog 3; Rommel

 

Blog 4; Telefoonangst

 

Blog 5; Vrouwen

 

Blog 6; Voorjaars schoonmaak

 

Blog 7; Spullen