Nieuws

Er komen regelmatig nieuwe, handige en slimme opbergers of opbergmethodes op de markt.

Uiteraard test ik deze allemaal zelf alvorens ik ze met je deel, dat doe ik omdat ik graag kwalitetit lever. Daarnaast weet ik dan meteen wat voor materialen het zijn en hoe ik deze het beste in jouw wensen kan toepassen.

Op mijn socials deel ik dan ook mijn ervaringen en vaak ook de verkooppunten van deze items. Maar ik kan me voorstellen dat je zelf door de bomen het bos niet meer ziet. De ene website is nog meer veelbelovender dan de ander, materialen zien er op de foto’s fantastisch uit. Maar dan inmeten, uitzoeken en uitproberen…Dat kost tijd, energie en vaak een hoop weggegooid geld. Dat heb ik je dus al uit handen genomen!

Ik kom dan ook graag bij je langs om de situatie te bekijken. Want of je nu je voorraadkast, kledingkast of handtas praktisch wil indelen; ik heb voor alles een oplossing! Er is ook een mogelijkheid om alle items via mij te bestellen, ik werk onder andere samen met SoClever. Stuur me gerust een berichtje zodat we je wensen door kunnen nemen.

 

Nieuwste nieuws 

  • De Nationale Opruimweek 2023

 D’opruimer doet mee aan de Nationale Opruimweek 2023!

Deze week is een initatief van de NBPO en is  van 20 tot en met 24 maart 2023.  Speciaal voor deze week heb ik een leuke actie bedacht;

Een opruimsessie van maar liefst 3 uur voor slechts € 150,- (i.p.v. € 187,50)*

Lees er alles over op de socials en op de site van de NBPO.

 

 

*Deze 3 uur kunnen worden besteed aan 1 specifieke opruimplek, zoals bijvoorbeeld je voorraadkast of een deel van de keuken. Prijzen zijn exclusief btw en reiskosten zoals vermeld bij mijn tarieven. Vanwege de beperkte duur van de actie is reseveren op basis van beschikbaarheid.